NIOBLU is het resultaat van een samenwerking met een gerenommeerd Zwitsers laboratorium waar Starline haar ervaring, knowhow en innovatieve technologie, die van NIOSOMI, heeft opgedaan om een lijn van producten te creëren die in staat zijn huidveroudering tegen te gaan door het verschijnen van tekenen van de tijd uit te stellen. Het is nooit te vroeg of te laat om voor je huid te zorgen.

Join

NioBlu Brochure 2024

Catalogus 2024

NIOBLU is van nature high-tech. Het onderzoeks-, ontwikkelings-, ontwerp- en productieteam heeft een technisch-wetenschappelijke opleiding en tientallen jaren ervaring, met specifieke expertise in de dermocosmetische sector. Hierdoor zijn de producten een concentratie van hoogwaardige knowhow. De integriteit en functionaliteit van de actieve ingrediënten die in de formuleringen worden gebruikt, worden behouden en gestabiliseerd, bijvoorbeeld door het gebruik van geavanceerde NIOSOMI-technologie. Op deze manier worden de actieve bestanddelen pas beschikbaar gesteld in de huidlaag wanneer ze daadwerkelijk het gewenste doelwit bereiken en niet verslechteren voordat ze hun functie hebben vervuld.

NIOBLU geniet van een Zwitserse garantie. Het vakmanschap, de precisie, professionaliteit en nauwgezetheid die een Zwitsers laboratorium kenmerken, zijn een garantie voor de NIOBLU-cosmeticareeks.

NIOBLU is groen. De productverpakking is 100% recyclebaar.

Meld je hieronder aan, blijf op de hoogte en geniet van 25% korting op je eerste bestelling.

 

Ja, ik ontvang graag de productbrochure

Ja, ik ontvang graag de productbrochure

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over leuke aanbiedingen en kortingsacties!

Toestemming

Kijk snel in je inbox voor de productcatalogus!

Ireens Royal Beauty optin

Ontvang 25% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang

25% korting op jouw eerste bestelling bij Ireens Royal Beauty! 

Kijk snel in je inbox voor de kortingscode. Happy Shopping!